Drie Daken Diner

Neem drie daken, drie heerlijke gangen, 80 enthousiaste gasten en veel bier, dan heb je het Drie Daken Diner. Op elk dak een andere gang, een ander biertje en een ander uitzicht.

Het evenement vond plaats op de daken van het QO hotel (op 78 meter hoogte), Zuidpark en Circl. Afgezien van de startlocatie was de route een verrassing voor de gasten. 

Op de verschillende daken werden verschillende gangen opgediend begeleid door verhalen van de desbetreffende locaties. Dit ging over het groene en eetbare dak van Zuidpark, de hydroponics kas op het dak van QO hotel en de cradle to cradle gedachte van Circl. Het event organiseerden we in de aanloop van ROEF 2018 om het Amsterdamse daklandschap te laten ervaren.

Opdrachtgever: Eigen initiatief
Concept: Frank Lee / WeThecity, Springtide Studios, Programmeursgilde
Art direction & Design: Frank Lee
Productie:  Frank Lee / Lowlander Beer, the Creative Chef
Copywriting & PR: Springtide Studios
Programma: Programmeursgilde
Foto’s: World of Me Marie

Categories